Skip to main content

Galerij

Hieronder vind u foto's van enkele projecten die wij uitgevoerd hebben.

Nieuwe situatie

De wensen van de klant was om de bestaande tuin onderhoudsvriendelijk te maken. Het looppad is voorzien van nieuwe tegels.
We hebben de tuin voorzien van verhoogde borders in diverse hoogtes. Aangevuld met grind. Hierna is de beplanting aangelegd.


Oude situatie

Nieuwe situatie

Voor de klant hebben we de tuin en oprit gerenoveerd.
De bestaande bestrating en oude beplanting is vewijderd. De oprit is voorzien van nieuwe bestrating de tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een verhoogde border met rond om grind.


Oude situatie

Nieuwe situatie

De wens van de klant was om de bestaande tuin te voorzien van nieuwe beplanting en hergebruik van bestratingsmateriaal.


Nieuwe situatie

De klant wilde graag een voortuin met onderhoudsvriendelijke tuin. We hebben verhoogde  bloembakken en kunstgras aangelegd. Het tuinpad ligt op afschot naar het straatniveau. Hierna is de beplanting aangebracht.


Nieuwe situatie

Voor de klant de oude beplanting verwijderd en de losse keien zijn hergebruikt als randafscheiding.
De tuin is compleet opnieuw aangelegd met beplanting en een gazon.


Oude situatie

Nieuwe situatie

Voor de klant bestaande bestrating verwijderd en de tuin voorzien van nieuwe tegels.


Nieuwe situatie

Voor de klant met onze minitrekker (www.minitractorservices.nl) het grasveld  gefreesd, geëgaliseerd en ingezaaid.


Oude situatie

Nieuwe situatie

De klant wilde een onderhoudsvriendelijke tuin.
De tuin is voorzien van grote tegels afgewisseld met klinker waalformaat. Voor het uit het zicht nemen van de containers is er een verhoogde bloembak aangelegd.


Oude situatie

Nieuwe situatie

De klant wilde het zwembad verwijderd hebben en in een later stadium zou er een patiotuin aangelegd worden.


Nieuwe situatie

Voor de klant de oude bestrating verwijderd. Hierna hemelwaterafvoer aangelegd met afvoerputten aangezien er altijd plassen water tegen huis lagen.

De tuin is voorzien van nieuwe tegels en waalformaat klinkers. De beplantingsvakken zijn opgehoogd en voorzien van borderrand. De beplanting is hierna aangelegd. De bestaande vijver is intact gebleven.


Oude situatie

Nieuwe situatie

Overkapping met berging geplaatst voor de klant.


Oude situatie

Nieuwe situatie

De wensen van de klant was dat er een  onderhoudsvriendelijk tuin aangelegd zou worden. Wij hebben de tuin voorzien van nieuwe tegels met daarop losse bloempotten.


Oude situatie

Nieuwe situatie

De oude beplanting verwijderd voor de klant.
Nadien met onze minitrekker de grond gefreesd, geëgaliseerd en ingezaaid. Ook is er een smalle border aangrenzend aan de parkeerplaats aangelegd.


Nieuwe situatie

De wensen van de klant was dat er een  onderhoudsvriendelijk tuin aangelegd zou worden. Wij hebben de tuin voorzien van nieuwe tegels met verhoogde bloembakken in diverse hoogtes. Aangevuld met grind. Hierna is de beplanting aangelegd. 


Oude situatie

Nieuwe situatie

De klant wilde een complete tuinrenovatie.
De oude tuin is geheel verwijderd. Nieuwe tuin is voorzien van grote tegels afgewisseld met waalformaat. De borderrand is afkomstig uit de oude tuin. De beplanting is ook aangelegd. Tevens is er ook door ons een overkapping geplaatst.


Nieuwe situatie

De wensen van de klant was dat er een  onderhoudsvriendelijk tuin aangelegd zou worden. Wij hebben de tuin voorzien van nieuwe tegels en verhoogde bloembakken. Hierna de beplanting aangelegd.