Skip to main content

Tuin onderhoud

Heeft u niet eens drukke momenten dat u er niet aan toekomt om de tuin te verzorgen en op te knappen. Is de haag een wildernis geworden, staat het onkruid even hoog dan de beplanting, komen de rozen er bekaaid af of wilt u eens wat fleurigs in de tuin dan kunnen wij u hiermee van dienst zijn.

Wij helpen u graag een handje in deze drukke tijden. Ook tijdens rustige tijden (uw vakantie) kunnen wij de tuin voor u op orde houden. Ook voor het winterklaar maken van uw tuin kunt u bij ons terecht.

Naast de verzorging van seizoenbeurten of een tuinbeurt tussendoor of tijdens uw vakantie, kunt u ook bij ons terecht voor het gehele onderhoud van uw tuin. Aan de hand van een door ons opgemaakte offerte verzorgen wij het gehele jaar rond uw tuin.

Gazon onderhoud

Voor het onderhoud van uw gazon verwijzen wij u door naar onze grasmaaiservice.

Voor meer informatie: www.lawnservices.nl


Boom- en Heesterverzorging

Een boom of sierheester moet met de tijd verplant, gesnoeid of gekapt worden.

Wij kunnen u hierin een advies geven en uiteindelijk kunnen wij de klus voor u klaren. Alle tuinafval word na de tijd door ons verzameld en afgevoerd.


Hagen

Een haag moet meestal 2 maal per jaar gesnoeid worden. Dit is een moeilijk en tijdrovend werk.

Veel mensen hebben hier dan ook geen tijd en zin in. Wij verrichte deze werkzaamheden dan ook vaak op afroep of op contractbasis. Alle tuinafval word na de tijd door ons verzameld en afgevoerd.


Border onderhoud

Wij er natuurlijk ook voor dat elk stukje onkruid volledig verwijderd wordt.

Borders bestaan voor het grootste gedeelte uit vaste planten die het hele jaar door tijdens verschillende periodes bloeien. Maar om ook het jaar daarop volgend te blijven genieten van uw border is goed onderhoud belangrijk, zodat de bloemen en planten de kans krijgen na de winter weer sterk terug te komen.

Alleen al een kleine hoeveelheid onkruid zorgt voor ongemak, omdat het uw bloemen en planten kan wegdrukken en het een rommelige uitstraling geeft. Wanneer u onkruid ontdekt, is het goed om dit vanaf de wortel direct te verwijderen. Tijdens het tuinonderhoud zorgen wij er natuurlijk ook voor dat elk stukje onkruid volledig verwijderd wordt, zodat de bloemen en planten voldoende ruimte hebben om in bloei te gaan staan.