Techniek

Ook voor het onderdeel techniek bent u bij ons aan het goede adres.

Nu denkt u techniek en tuin, wat heeft dit met elkaar te maken? Techniek bestaat uit meerdere facetten te denken aan gas, water en electriciteit installaties of het verkrijgen van een mooi kunstgrasveld.

Gas, Water en Electriciteit

Wij verzorgen alle gas, water of elektra voorzieningen die nodig zijn in de tuin.

Dit houd in dat er vanuit de meterkast bij u in huis een aparte voorziening naar buiten word gemaakt. Desgewenst houd dat ook in dat wij uw groepenkast of watervoorziening kunnen aanpassen.

Dus denkt u aan buiten wandcontactdozen, buitenverlichting of waterstopcontacten dan kunt u vrijblijvend informatie en of een offerte bij ons aanvragen.

Kunstgras dealerschap en aanlegservice

Ook verzorgen wij het dealerschap en aanlegservice van Home grass.

De kunstgras collectie van Home Grass is de beste kwaliteit kunstgras tegen een eerlijke prijs. Een brede productlijn maakt het mogelijk om voor elke denkbare toepassing de juiste kwaliteit kunstgras te leveren. Home Grass is duurzaam, multifunctioneel, zeer onderhoudsvriendelijk en niet te vergeten, oogstrelende mooi. Kunstgras is een duurzaam product dat steeds vaker gebruikt wordt om een groen element toe te voegen aan een tuin of project. Home Grass behoort tot de nieuwste generatie kunstgras. Deze is niet meer van een natuurlijke grasmat te onderscheiden, maar het verschil is duidelijk merkbaar. Onderhoud wordt namelijk tot een minimum beperkt en een fris en groen gazon is het hele jaar door verzekerd.

Home Grass heeft 15 jaar ervaring in de kunstgras-industrie. Door de opgedane kennis en vakkundigheid en door intensief te luisteren naar de wensen van de klant, is er een hoogwaardige kunstgraslijn ontwikkeld die tegemoet komt aan de wensen van elke klant. Home Grass is vervaardigd uit garens van gerenommeerde Nederlandse bedrijven. Naast de hoge kwaliteit is Home Grass 100% lood- en cadmiumvrij en dus gegarandeerd kind-, dier- en milieuvriendelijk. Tevens voldoet Home Grass aan de Europese normen.

Er wordt 10 jaar garantie geboden op de kleurechtheid van het kunstgras en op het loslaten van de vezels. Naast het garantiecertificaat wordt een onderhoudsadvies meegeleverd, waardoor men nog langer geniet van het kunstgras van Home Grass.

Voor meer informatie: www.homegrassgroup.nl

Hoe u ons kunt bereiken

Bezoekersadres
Oosterveldsingel 19T
7558 PJ Hengelo (o)

Postadres
August Vördingstraat 271
7558 AG Hengelo (o)

K.v.K.: 08104551
IBAN nr.: NL.35.RABO.0130389153

06-23571336
postmaster@eikenblad.nl

Onze bedrijfstakken